cookies.

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Slow Motion 3
Slow Motion 3

De Slow Motion 3 biedt een optimale drukverdeling.

  • Soft Visco-elastisch schuim
  • Unieke insnijdingen
  • Geprofileerd HR-schuim
  • Body Adapt
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €949,-

M line Slow Motion 3 

 

Elk M line matras bestaat uit verschillende lagen. Iedere laag heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Door al die lagen te combineren creëert M line diverse soorten matrassen met uitstekende ondersteuning en voortreffelijke drukverdeling. Aangezien geen mens hetzelfde is, wisselen de eisen voor een goed matras. Daarom heeft M line diverse collecties matrassen die voor u een goed slaapklimaat creëren. De Slow Motion 3 is daar een voorbeeld van. Met een Slow Motion 3 matras wordt u elke ochtend uitgerust wakker en bent u klaar voor een nieuwe dag.

 

Specificaties van de Slow Motion 3

De specificaties van een M line matras zijn per collectie verschillend. Als basis heeft de Slow Motion 3 een opencellig stevig HR-schuim. De basislaag van dit schuim is geprofileerd en goed gezoneerd. Hierdoor ervaart u optimale ondersteuning en uitstekend slaapcomfort. Dit speciale schuim zorgt in combinatie met de unieke Clima Support laag van M line voor optimale ventilatie en warmteafvoer. Bovendien zijn de insnijdingen in de toplaag van een Slow Motion 3 matras per zone verschillend. Hierdoor wordt de druk evenredig verdeeld over uw gehele lichaam. Een matras uit deze collectie is 22 centimeter hoog.

 

Matras met zachte toplaag

M line de toplagen van de matrassen vernieuwd. Het visco-elastisch schuim is van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ervaart u een voortreffelijke drukverdeling dat leidt tot een goede nachtrust. Voor de toplaag is er gebruik gemaakt van verschillende hardheden en een variatie in de dichtheid van het schuim. Die bijzondere samenstelling maakt het mogelijk om de harde en de zachte toplaag eenvoudig van elkaar te onderscheiden. De Slow Motion 3 beschikt over een soft toplaag. Een matras uit deze collectie is dus wat zachter dan een Slow Motion 4 matras. Verder zijn de Slow Motion 3 en de Slow Motion 4 gelijk qua samenstelling van de verschillende schuimlagen.

 

Milieuvriendelijk matras van M line

De matrassen uit deze collectie worden gecreëerd met een milieuvriendelijk vezel. De revolutionaire Lyocell tijk van de M line matrassen is namelijk gemaakt van vezels afkomstig van de eucalyptusboom. Deze vezels verbruiken aanzienlijk minder water tijdens het productieproces. Hierdoor kan de tijk op milieuvriendelijke wijze geproduceerd worden. De tijk staat ook wel bekend als de eco-friendly Lyocell tijk. Dus bent u op zoek naar een goed matras dat zelfs op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd? Dan is de Slow Motion 3 een uitstekende optie.

Reviews
Gemiddelde uit 509 Reviews
8,4
8,5
8,5
8,5
Bekijk 509 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers