Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Motion matras 8
Motion matras 8

Een goede ondersteuning van pocketvering met gezoneerde schuimballen.

  • Firm Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Dynamic Support
  • Airrelease
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden
* Vanaf 140 cm bestaat de matras uit 2 kernen & duocover

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.699,-

M line Cool en Slow Motion 8

Gaat u voor premium comfort? Dan is de M line Cool en Slow Motion HYBRID Premium 7 of 8 echt iets voor u. Alle M line matrassen zijn opgebouwd uit verschillende schuimlagen. Elke laag heeft bijzondere eigenschappen die het slaapcomfort van de matras versterken. Naast de eerste serie matrassen (Cool Motion 3 en 4) heeft M line ook de HYBRID Series. De Cool en Slow Motion 5 en de Cool en Slow Motion 6 zijn de eerste M line matrassen uit deze series. Daarboven staan de Cool en Slow Motion 7 en 8. Deze matrassen bevinden zich een stapje hoger op het gebied van slaapcomfort, omdat zij beschikken over de allernieuwste technieken op slaapgebied. Wanneer u voor de Cool en Slow Motion 8 kiest, dan gaat u voor optimale ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

Specificaties van de Cool en Slow Motion 8

In de Cool en Slow Motion 8 matrassen zijn allerlei nieuwe, innovatieve technieken verwerkt. De basis van elk matras is een 7-zone pocketvering. Door middel van deze pocketvering wordt uw lichaam perfect ondersteund. Hierdoor ervaart u een uitstekende drukverdeling. Dat is echter niet de enige techniek die de M line Cool en Slow Motion 8 zo bijzonder maakt. Zo heeft een Cool en Slow Motion 8 matras tevens Dynamic Support. Dit zijn HR-schuimballen die ervoor zorgen dat u moeiteloos kunt bewegen tijdens het slapen. U geniet dus van optimale mobiliteit. Verder beschikt dit matras over een bovenste laag gemaakt van visco-elastisch schuim. Dankzij dit schuim zal het Cool en Slow Motion 8 matras heerlijk liggen. Het schuim vormt zich namelijk naar uw lichaamscontouren.

Verder beschikken de Cool en Slow Motion 8 en 7 matrassen over een Air Release Systeem. Dit bijzondere systeem wordt gecombineerd met de Clima Support laag. Het resultaat van deze combinatie is zeer goede ventilatie. Zowel warmte als vocht wordt namelijk op een snelle en efficiënte manier afgevoerd. U geniet van een optimaal slaapklimaat met een Cool en Slow Motion 8 matras. Bovendien is de matras uitgerust met het Flexnet Supportsysteem. Dit systeem en het schuim zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor beleeft u goede ondersteuning tijdens uw nachtrust. Elke matras uit de Cool en Slow Motion HYBRID Premium 8 collectie is 26 centimeter hoog.

Firm visco-elastische toplaag

De Cool en Slow Motion 8 en de Cool en Slow Motion 7 hebben veel met elkaar gemeen. Zo komt de technische opbouw van de schuimlagen overeen. Er is echter wel één duidelijk verschil. De samenstelling van de toplaag is anders bij de Cool en Slow Motion HYBRID Premium 8. Alle M line matrassen beschikken over een unieke toplaag met uitstekende drukverdeling. Deze bijzondere toplagen worden gecreëerd door een combinatie van dichtheid, hardheden en inkepingen. Hierdoor kunnen er harde en zachte toplagen gemaakt worden. De Cool en Slow Motion 8 matrassen zijn uitgerust met een firm visco-elastische toplaag en een stevige pocketvering. Daartegenover staat de Cool en Slow Motion 7. Deze matrassen beschikken over een soepele pocketvering en een soft visco-elastische toplaag. Het resultaat hiervan is dat een Cool en Slow Motion 8 matras wat harder aanvoelt dan een Cool Motion en Slow 7 matras.

Cool Motion: Een perfect slaapklimaat met behulp van de innovatieve Cool Motion tijk

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk met active temperature control. Deze hoes om het matras is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen. Deze luchtdoorlatende en wartmeafvoerende eigenschappen staan voor de Active Temperature Control techniek en zorgen ervoor zodat uw lichaamstemperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door. Met een Cool Motion tijk ontstaat er een blijvend aangenaam slaapklimaat, slaapt u beter en begint u topfit aan elke nieuwe dag.

De Cool Motion 8 is verkrijgbaar bij alle bij M line aangesloten onafhankelijke slaapspeciaalzaken in Nederland en België. Bekijk hier waar u de Cool en Slow Motion matrassen kunt proberen.

Slow Motion: Tijk met milieuvriendelijke vezel

Naast indrukwekkende specificaties en een heerlijk zachte toplaag beschikt dit matras over nog een eigenschap dat erg bijzonder is. De Slow Motion matrastijk wordt namelijk gecreëerd met een milieuvriendelijk vezel. Zo wordt er gebruik gemaakt van revolutionaire Lyocell tijk. Dit vezel is afkomstig van de eucalyptusboom. De Lyocell tijk gebruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces in verhouding met andere vezels. Hierdoor kan dit tijk op milieuvriendelijke wijze gewonnen worden. Dus bent u op zoek naar een goed matras dat tevens op milieuvriendelijke wijze wordt gecreëerd? Dan is de Slow Motion 1 zeker een goede optie. Geniet ook van uitstekende nachtrust met de voortreffelijke matrassen van M line.

De Slow Motion 8 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België. Bekijk hier waar u de Slow Motion matrassen kunt proberen.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering creëert de Clima Support laag betere zonering waardoor het lichaam goed wordt ondersteund.

7-zones pocketvering

Het matras bestaat uit een basis van 7-zone pocketvering. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste plaatsen optimaal ondersteund en ervaart u een optimale drukverdeling.

Dynamic Support

In welke slaaphouding u ook ligt en hoeveel u ook beweegt, de schuimbollen in het matras zorgen voor een dynamische ondersteuning van uw lichaam.

Reviews
Gemiddelde uit 1730 Reviews
8,4
8,8
8,7
8,6
Bekijk 1730 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers