Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Motion matras 6
Motion matras 6

Zorgt met een 7-zone pocketvering voor een optimale drukverdeling.

  • Firm Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.399,-

M line Cool en Slow Motion 6

Een M line matras is te herkennen aan de innovatieve techniek die erin verwerkt zit. De matrassen van M line zijn opgebouwd uit verschillende lagen die allemaal een bijzondere eigenschap hebben. De M line Cool en Slow Motion 5 en Cool en Slow Motion 6 matrassen zijn de eerste combinaties uit de HYBRID Series. Deze matrassen bevatten een unieke basislaag van pocketveren. Daar ligt een laag HR-schuim bovenop. De pocketveren in combinatie met het schuim zorgen voor een verhoogt comfortniveau. Bovendien kunt u eenvoudig draaien in bed. Daarnaast bestaat de bovenste laag uit een bijzonder visco-elastisch schuim dat zich volledig vormt naar de contouren van uw lichaam. Door de combinatie van deze specifieke lagen in de Cool en Slow Motion HYBRID 6 en 5 geniet u van een uitstekende nachtrust.

Specificaties van de Cool en Slow Motion 6

Per type is er een klein verschil tussen de exacte specificaties van een M line matras. Zo is een Cool en Slow Motion 6 matras anders dan een Cool en Slow Motion 3 matras. De Cool en Slow Motion 6 beschikt over een innovatieve pocketvering die verdeeld is over zeven verschillende comfortzones. Deze 7-zone pocketvering zorgt ervoor dat uw lichaam op de juiste manier wordt ondersteunt. Wanneer u kiest voor een M line Cool en Slow Motion 6 matras, dan ervaart u de optimale drukverdeling. Daarnaast bevat Cool en Slow Motion 6 Body Adapt profilering. Door middel van deze profilering is de zonering van de matras nog beter. Uw spieren en gewrichten herstellen beter op een Cool en Slow Motion 6 matras wanneer u lekker ligt te slapen. Goede nachtrust begint dus echt met goede techniek.

Verder is er ook aan de warmteafvoer en ventilatie gedacht. De uitstekende drukverdeling en perfecte zonering is namelijk gecombineerd met een Clima Support ventilatielaag. Hierdoor heeft een M line Cool en Slow Motion 6 matras een indrukwekkend goede warmteafvoer. De Clima Support ventilatielaag ligt net onder de visco-elastische toplaag. Door middel van deze laag wordt uw lichaamswarmte beter afgevoerd. Ook ervaart u een beter slaapklimaat dankzij de optimale ventilatie. Dat is natuurlijk wel zo hygiënisch. Een matras heeft immers veel te verduren. Door middel van de Clima Support ventilatielaag weet u zeker dat uw matras goed ventileert en de warmteafvoer in orde is. Een matras uit deze collectie is 26 centimeter hoog.

Stevige toplaag van dit matras

Op het eerste gezicht lijken de Cool en Slow Motion 6 en de Cool en Slow Motion 5 erg op elkaar. Het verschil zit enkel en alleen in de samenstelling van de toplaag. De toplagen van de M line matrassen zijn vernieuwd. Hierdoor is de algehele drukverdeling van de toplaag verbeterd met als resultaat: een heerlijke nachtrust dankzij een M line matras. Elke M line toplaag bestaat uit traagschuim. Er is echter een variatie in de hardheden en de dichtheid van dat schuim. Hierdoor zijn er zowel zachte als harde toplagen. De Cool en Slow Motion 6 matrassen beschikken over een firm visco-elastische toplaag en stevige pocketvering. Hierdoor voelt zo’n matras wat harder aan dan een Cool en Slow Motion 5 matras. Deze matrassen hebben een soft toplaag en een soepele pocketvering. Hierdoor is een Cool en Slow Motion 6 matras harder dan een Cool en Slow Motion 5 matras. Welke optie het beste is voor uw slaaphouding, ontdekt u met de matrassenwijzer van M line.

Cool Motion: Een perfect slaapklimaat met behulp van de innovatieve Cool Motion tijk

De ventilerende en temperatuurregulerende eigenschappen van het matras worden nog eens versterkt door de revolutionaire Cool Motion tijk met active temperature control. Deze hoes om het matras is gemaakt van speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte opnemen. Deze luchtdoorlatende en wartmeafvoerende eigenschappen staan voor de Active Temperature Control techniek en zorgen ervoor zodat uw lichaamstemperatuur daalt tot comfortabele waarden. Het hele jaar door. Met een Cool Motion tijk ontstaat er een blijvend aangenaam slaapklimaat, slaapt u beter en begint u topfit aan elke nieuwe dag.

De Cool Motion 6 is verkrijgbaar bij alle bij M line aangesloten onafhankelijke slaapspeciaalzaken in Nederland en België. Bekijk hier waar u de Cool en Slow Motion matrassen kunt proberen.

Slow Motion: Tijk met milieuvriendelijke vezel

Naast indrukwekkende specificaties en een heerlijk zachte toplaag beschikt dit matras over nog een eigenschap dat erg bijzonder is. De Slow Motion matrastijk wordt namelijk gecreëerd met een milieuvriendelijk vezel. Zo wordt er gebruik gemaakt van revolutionaire Lyocell tijk. Dit vezel is afkomstig van de eucalyptusboom. De Lyocell tijk gebruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces in verhouding met andere vezels. Hierdoor kan dit tijk op milieuvriendelijke wijze gewonnen worden. Dus bent u op zoek naar een goed matras dat tevens op milieuvriendelijke wijze wordt gecreëerd? Dan is de Slow Motion 1 zeker een goede optie. Geniet ook van uitstekende nachtrust met de voortreffelijke matrassen van M line.

De Slow Motion 6 is verkrijgbaar bij alle Beter Bed filialen in Nederland en België. Bekijk hier waar u de Slow Motion matrassen kunt proberen.

HR-schuim basislaag

De geprofileerde basislaag van HR-schuim is gezoneerd zodat uw gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u iedere nacht van een optimaal slaapcomfort.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering creëert de Clima Support laag betere zonering waardoor het lichaam goed wordt ondersteund.

7-zones pocketvering

Het matras bestaat uit een basis van 7-zone pocketvering. Hierdoor wordt het lichaam op de juiste plaatsen optimaal ondersteund en ervaart u een optimale drukverdeling.

Reviews
Gemiddelde uit 2324 Reviews
8,3
8,7
8,7
8,6
Bekijk 2324 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers