Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Wave Pillow
Wave Pillow

Zacht ergonomisch gevormd kussen.

  • Perfecte nekpositie
Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €109,-

M line Wave Pillow

Met een goed hoofdkussen kunt u een aantal nek- en rugklachten voorkomen. Daarom is het verstandig om te investeren in een kussen dat de juiste vorm en hoogte heeft. Wanneer u de juiste hoofdkussen heeft, dan zult u een ontspannen houding aannemen tijdens het slapen. De nek- en ruggenwervel ontspannen uit zichzelf indien uw hoofd goed op de kussen ligt. Daarom beschikken alle M line kussens over revolutionair visco-elastisch schuim. Dit schuim wordt ook wel traagschuim genoemd. Door middel van dit materiaal vormt de kussen zich moeiteloos naar uw hoofd. Naast traagschuim bevatten de kussens van M line diverse innoverende technieken zodat u optimale ondersteuning en comfort ervaart. De M line Wave Pillow is daar een voorbeeld van.

Ergonomisch gevormd kussen

De M line kussens beschikken allemaal over indrukwekkende technologieën en specificaties die hen uniek maken. Hierdoor is er voor ieder slaaptype een geschikt kussen van M line te vinden. Slaapt u bijvoorbeeld veel op uw rug? Dan is de M line Wave Pillow het meest geschikte hoofdkussen voor u. Al uw slaapproblemen worden verleden tijd met dit ergonomisch gevormde neksteun-kussen. De ergonomische vorm van de Wave Pillow zorgt ervoor dat uw nek de perfecte positie aanneemt tijdens uw slaap. Hierdoor ervaart u met dit kussen van M line zeker een heerlijke nachtrust.

Specificaties van de Wave Pillow

Wat de Wave Pillow van M line zo bijzonder maakt, zijn de bijzondere specificaties. Zo heeft de kussen een ergonomische golvende vorm. Bovendien beschikt de Wave Pillow over gepatenteerde schokdempers in de nekrol. Hierdoor biedt dit kussen extra stabiele ondersteuning bij de nek tijdens het slapen. Met dit kussen geniet u dus van een perfecte nekpositie. Daarnaast is dit kussen van M line voorzien van verticale ventilatiegaten. Dit zorgt ervoor dat u ‘s nachts ondersteuning krijgt van een heerlijk zacht en droog kussen. Verder beschikt de M line Wave Pillow over een wasbaar tijk met HCC technologie. U kunt de kussen hierdoor wassen op 60 graden. De M line Wave Pillow is dus tevens een zeer hygiënisch hoofdkussen.

Hoogte bepalen op basis van voorkeur

Wanneer u overweegt om een Wave Pillow van M line te bestellen, dan is het goed om te weten dat dit kussen verkrijgbaar is in twee verschillende hoogtes. Zo is dit ergonomisch gevormd neksteun-kussen beschikbaar in 10 en 13 centimeter hoog. De keuze voor de hoogte wordt bepaald aan de hand van uw persoonlijke voorkeur. Daarbij wordt tevens rekening gehouden met uw lichaamsbouw en het type (oftewel de hardheid) van uw huidige matras. Door de hoogte van de kussen te bepalen op basis van deze gegevens, weet u zeker dat u het juiste hoofdkussen aanschaft. Geniet ook van een heerlijke nachtrust met een M line Wave Pillow.

Reviews
Gemiddelde uit 468 Reviews
7,8
7,8
Bekijk 468 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers