Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Fit Pillow
Fit Pillow

De drie aparte kamers passen zich aan uw slaaphouding aan.

  • Perfecte nekpositie
  • Visco-elastisch schuim
  • Ook voor buikslapers
Prijs: €89,-

M line Fit Pillow

Niet ieder mens heeft dezelfde behoeften en voorkeuren als het om een hoofdkussen gaat. Zo wil de een liever een zacht kussen, terwijl de ander juist een stevig kussen prefereert. Een geschikt hoofdkussen draagt echter bij aan een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat u een kussen heeft die perfect aansluit aan uw wensen en slaapgewoonten. Bent u bijvoorbeeld erg actief tijdens uw slaap? Wisselt u regelmatig van ligpositie? In dat geval is de M line Fit Pillow de beste kussen voor u. De Fit Pillow van M line past zich namelijk volledig aan hun lighouding aan dankzij de innovatieve technieken die erin verwerkt zijn. Wanneer u als actieve slaper wilt genieten van optimaal comfort, dan is de Fit Pillow van M line dé kussen voor u.

Aanpasbaar aan iedere lighouding

Er is voor ieder slaaptype een geschikt M line kussen te vinden. Alle M line kussens beschikken namelijk over andere specificaties. Wat de Fit Pillow bijzonder maakt, is te vinden in de binnenin het kussen. Zo bestaat de Fit Pillow uit drie losse kamers. Deze separate kamers passen zich volledig aan naar de wisselende ligpositie van uw lichaam tijdens het slapen. Hierdoor ervaart u optimale ondersteuning en drukverdeling, zelfs tijdens de meest drukke avonden. De losse kamers van de kussen zorgen er namelijk voor dat uw hoofd goed in lijn blijft met uw favorieten lighouding. Bovendien garandeert de nekuitsparing van dit kussen dat uw schouders optimaal aansluiten aan de kussen. Met de M line Fit Pillow wordt dus elke actieve slaper iedere dag fit wakker!

Droog en aangenaam slaapcomfort

Uiteraard zijn de drie separate kamers en de nekuitsparing niet de enige specificaties die de Fit Pillow zo bijzonder maken. Zo beschikt dit kussen van M line tevens over een innovatief, functioneel vezel met de naam DACRON HALLOFIL active. Deze indrukwekkende vezels worden regelmatig in de sportwereld gebruikt. Daar zijn de vezels een bewezen technologie. M line heeft de vezels vervolgens geoptimaliseerd voor beddengoed. Het resultaat is een kussen met perfecte afvoer van transpiratievocht. Bovendien ervaart u een aangenaam comfort dankzij de zachte vezels. Wanneer u op zoek bent naar een heerlijk zacht, soepel en fris hoofdkussen, dan is de Fit Pillow zeker een aanrader.

Ontspannen slaap voor actieve mensen

De Fit Pillow van M line is een bijzonder comfortabel kussen waarbij de ondersteuning maximaal is voor actieve slapers. Andere kussens hebben moeite zich aan te passen aan uw wisselende lighouding. Dat is niet het geval bij dit bijzondere kussen van M line. Door middel van een driekamer opbouw is dit kussen aanpasbaar aan ieders persoonlijke wensen wat betreft de lighouding. Bovendien is de Fit Pillow voorzien van een wasbare katoenen tijk. De tijk zit in een vezeldichte binding. Hierdoor slaapt u heerlijk ontspannen op een zacht en fris hoofdkussen. Met zo’n goed kussen als de M line Fit Pillow ervaart zelfs de meest actieve slaper een uitstekende nachtrust.

Reviews
Gemiddelde uit 60 Reviews
8,1
8,1
Bekijk 60 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers