Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
M line Superior

M line Superior

  • Boxspring met hybride techniek en innovatief slank design
  • Voorzien van ergonomische schouderzone en progressief meebewegend schuim
  • Zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar
  • Op uw smaak aan te passen door ruime keuze uit
  • kwaliteitsstoffen, design poten en hoofdborden
  • Optioneel: design nachttafels

Vanaf €3.499,-

Stel nu jouw boxspring samen

M line Superior boxsprings

Goede techniek ligt ten grondslag voor een goede nachtrust. Wanneer u slaapt op een bed dat u optimale ondersteuning geeft, dan zult u in de ochtend fris en fruitig opstaan. M line heeft daarom diverse boxsprings ontwikkeld compleet met innoverende technieken. De M line Superior boxsprings zijn daar een voorbeeld van. Dankzij een uniek geïntegreerd slaapsysteem geniet u zeker van een uitstekende nachtrust met een boxspring uit de M line Superior collectie. Het geheim zit in de bijzondere combinatie van diverse technieken. Daarom ervaart u met een M line Superior boxspring ultiem slaapcomfort en voortreffelijke ondersteuning.

 

Comfort van een hoger niveau

Alle boxsprings van M line bevatten een geïntegreerd slaapsysteem. De exacte technieken die verwerkt zijn in de boxsprings verschillen per collectie. Zo is de M line Intense boxspring en M line Ultimate boxspring weer anders dan de M line Superior boxspring. Wanneer u voor optimaal comfort en luxe wilt gaan, dan zit u goed met een M line Superior boxspring. De boxsprings met de naam M line Superior bevatten namelijk een indrukwekkende hybride combinatie van slaaptechnieken. Zo hebben deze boxsprings niet zomaar visco-elastisch schuim en pocketvering. De M line Superior boxsprings zijn uitgerust met een geprofileerd visco-elastisch schuim compleet met een uniek frame met mini pocketveren. Het is zelfs mogelijk om zo’n boxspring te bestellen die vlak of elektrisch verstelbaar is. Hierdoor ervaart u comfort van een hoger niveau wanneer u slaapt op deze boxspring.

  

Topcomfort met een slank design

Voorheen dacht men altijd dat de hoogte van de boxspring invloed had op het niveau comfort. M line bewijst echter het tegenovergestelde met de M line Superior boxsprings. Deze boxsprings hebben een zeer slank ontwerp. Desondanks ligt u er zeker niet minder comfortabel op. De experts van M line hebben een frame ontwikkeld waarbij de hoogte is teruggebracht. Om toch comfort en een goede nachtrust te garanderen bevat het frame mini pocketveren. Vervolgens is de M line Superior voorzien van ergonomische schouder zones en geprofileerd traagschuim. Hierdoor beweegt het bed eenvoudig met u mee tijdens het slapen. Het resultaat is optimale ondersteuning, ruime bewegingsvrijheid en een uitstekende drukverdeling. Wanneer u kiest voor deze boxspring uit de M line collectie, dan kiest u voor een boxspring met topcomfort compleet met een slank design.

 

Zelf uw boxspring maken

Een ander groot voordeel van de boxsprings van M line is de aanpassingsmogelijkheid. Zo kunt u bij M line uw boxspring geheel naar smaak samenstellen. Dat geldt dus ook voor een M line Superior boxspring. U maakt eenvoudig een keuze uit een ruim aanbod kwaliteit stoffen. Verder bepaalt u tevens welke design poten onder uw boxspring komen te staan. Zelfs het hoofdbord kunt u volledig naar uw smaak aanpassen. Dus wanneer u graag een zelf uw ideale boxspring wilt samenstellen, dan zit u bij M line zeker goed.

Mijn samengestelde boxspring:
Vanafprijs: €3.499,-
Vind een verkooppunt in de buurt
Stel hier uw M line Superior samen
Stap 1 Selecteer uw maat boxspring:
Stap 2 Selecteer uw hoofdbord:
Stap 3 Selecteer uw potenset:
Stap 4 Kies een kleur:
Stap 5 Kies uw matras indeling:

 

Elektrisch verstelbaar? (+ €1.500,-)
Stap 6 Kies uw type matras:
Stap 7 Matras meestofferen:

Een meegestoffeerd Slow Motion matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. We raden aan deze optie altijd in combinatie met een M line topper te combineren om zo het M line comfort te waarborgen.

Matras meestofferen? (+ €200,-)
Selecteer uw extra opties:
Overzicht mailen om mee te nemen naar de winkel:
Reviews
Gemiddelde uit 5 Reviews
8,6
8,4
5,6
7,5
Bekijk 5 Reviews

Gestoffeerd én wit
verkrijgbaar


Voor het beste resultaat combineert u een M line boxspring met een M line matras. Een meegestoffeerd Cool Motion Matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. De Cool Motion Hybrid 3 t/m 8 kunt u laten meestofferen voor een extra warme uitstraling.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers