Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Tender Touch ll
Tender Touch ll

De eigenschappen van twee dekbedden in één, zo ervaart u het hele jaar door een aangenaam slaapklimaat.

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €249,-

M line Tender Touch II

Het all-seasons Tender Touch II dekbed beschikt over een innovatieve oplossing om altijd een aangenaam slaapklimaat te ervaren tijdens de verschillende seizoenen.

Met het M line Tender Touch II dekbed heeft u de eigenschappen van twee dekbedden in één, zo ervaart u het hele jaar door een aangenaam slaapklimaat. Het bijzondere ontwerp van dit dekbed zorgt ervoor dat de vulling van de zomer- en winterzijde gescheiden blijven. Bovendien is het dusdanig vormgegeven dat het dekbed soepel aansluit op uw lichaam. Het dekbed kan daarnaast eenvoudig gereinigd worden.

Winterzijde

Slaapt u met de brushed tijk (de winterzijde) naar boven? Dan wordt uw lichaamswarmte snel opgenomen door het dekbed, waardoor u het niet koud zult krijgen. De 200 grams anti-allergische klimaatvezel isoleert lichaamswarmte zonder deze vast te houden, waardoor het dekbed uitermate goed ventileert. Een goede ventilatie is belangrijk voor een aangename, diepe slaap.

Zomerzijde

Slaapt u met de perkal katoenen tijk (de zomerzijde) naar boven? Dan wordt uw lichaamswarmte opgenomen door een dunnere, anti-allergische klimaatvezel. Dankzij de lichtere vulling wordt uw lichaamswarmte sneller via de kern van het dekbed afgevoerd, die is voorzien van 3D Air Release. Dit is een zeer open materiaal dat zorgt voor een aangenaam slaapklimaat tijdens elk seizoen.

 

De Tender Touch II is als volgt samengesteld:

  • 100% perkal katoen (zomerzijde)

      100 grams/m2 stabilisatie laag

  • 3D Air Release laag (vulling)

      10-15 grams/m2 stabilisatie laag

  • 100% brushed polyester (winterzijde)

       200 grams/m2 klimaatvezel

 

Reviews
Gemiddelde uit 16 Reviews
8,1
8,1
Bekijk 16 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers