Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Duo Cover
Duo Cover

Met de Duo Cover ervaart u de naad tussen twee matraskernen minimaal

Prijs: €398,-

M line Duo Cover

Er zijn verschillende elementen die bijdragen aan een goede nachtrust. Zo moet een matras geschikt zijn voor uw slaaphouding en is een hoofdkussen met de juiste vorm tevens belangrijk. Wist u dat het bedtextiel tevens kan bijdragen aan een optimale nachtrust? Daarom vindt u bij M line bedtextiel dat voor voortreffelijk slaapcomfort zorgt. Wanneer u kiest voor bedtextiel van M line, dan kiest u voor het perfecte slaapklimaat. Met het bedtextiel van M line ervaart u namelijk uitstekend comfort, indrukwekkende ondersteuning en goede ventilatie. Al het bedtextiel van M line sluit uiteraard perfect aan op de eigenschappen van de M line matrassen. Dat geldt ook zeker voor M line Duo Cover.

Specificaties van de Duo Cover

De Duo Cover is een matrashoes voor twee M line matrassen. Dit houdt in dat u voor twee eenpersoonsmatrassen dezelfde matrashoes kan gebruiken. Hierdoor is de Duo Cover van M line uitermate praktisch. Voortaan heeft u geen last meer van de vervelende naad tussen de twee losse matrassen en schuiven ze niet uit elkaar. De Duo Cover van M line zorgt ervoor dat u geniet van de voordelen van een tweepersoonsmatras. U stopt met deze indrukwekkende matrashoes twee enkele matraskernen samen tot één. Hierdoor ervaart u weer optimaal slaapcomfort, aangezien de naad tussen de individuele matrassen nauwelijks voelbaar is. Tegelijkertijd behoudt de M line Duo Cover de functionaliteit van twee eenpersoonsmatrassen.

Al het bedtextiel van M line is ontwikkeld zodat het de M line matrassen optimaal aanvult. Aangezien niet elk matras dezelfde afmetingen heeft, is het bedtextiel van M line tevens verkrijgbaar in verschillende varianten. Hierdoor vindt u zeker een geschikte matrashoes voor uw huidige matras. Zo is het mogelijk om de Duo Cover te bestellen in een van de volgende uitvoeringen:

  • Matrashoogtes: 22 en 26 centimeter
  • Lengtematen:         200, 210 en 220 centimeter
  • Breedtematen: 140, 160, 180 en 200 centimeter

Uitstekend bedtextiel voor uw matras

Wanneer u twee eenpersoonsmatrassen heeft met elk een verschillende hardheid, dan is de M line Duo Cover tevens geschikt. De functionaliteit van beide matrassen blijven namelijk intact met deze bijzondere matrashoes. Zo kunt u meerdere M line matrassen combineren tot één tweepersoonsmatras. Bovendien kunt u deze matrashoes van M line eenvoudig af te halen door middel van een rits. Daarnaast is de Duo Cover wasbaar op 60°C. Kortom, voor uitstekend bedtextiel bent u bij M line aan het juiste adres. Voor elk matras heeft M line een geschikte matrashoes of ander bedtextiel. Heeft u bijvoorbeeld verstelbare bedbodems? Dan is het een idee om de M line Twin Cover te overwegen. Met deze matrashoes is het geen probleem om de verstelbare bedbodems apart van elkaar te gebruiken.

Reviews
Gemiddelde uit 137 Reviews
8,6
8,6
Bekijk 137 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers