Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Multi Motion inlegbodem
Multi Motion inlegbodem

Deze inlegbodem zorgt voor uitstekende veerkracht en ventilatie. Verkrijgbaar vlak en elektrisch (tegen meerprijs).

M line Multi Motion inlegbodem

Een juiste bedbodem draagt bij aan een goede nachtrust. Daarom heeft M line bedbodems ontwikkeld die zowel functioneel zijn als elegant. U ervaart optimale ondersteuning dankzij de gebruikte materialen en comfortzones die verwerkt zijn in deze bedbodems. Uw lichaam krijgt met een bedbodem van M line precies de ondersteuning die u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld een ledikant, maar wilt u graag de bedbodem vervangen door een beter exemplaar? In dat geval is de M line Multi Motion inlegbodem iets voor u. De Multi Motion inlegbodem past perfect in elk ledikant. Bovendien is het mogelijk om een electrisch verstelbare variant te bestellen. Wanneer u wilt genieten van een goede nachtrust, dan is de Multi Motion inlegbodem een verstandige vervanging van uw huidige bed.

 

Bedbodem van M line

Alle M line bedbodems zijn ontwikkeld met een vernieuwende en indrukwekkende techniek. Zo zijn deze bodems ontworpen om de eigenschappen van uw huidige matras te versterken. Zeker wanneer u al in het bezit bent van een M line Slow Motion matras, versterkt een bedbodem van M line de eigenschappen en technieken die verwerkt zijn in het matras optimaal. De Multi Motion bedbodems blinken bijvoorbeeld uit in ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Met een bedbodem van M line ervaart u optimale ondersteuning tijdens het slapen. Goede nachtrust begint immers met goede techniek.

 

Multi Motion inlegbodem

Wanneer u al een bed heeft, dan is het nog steeds mogelijk om het comfort van de M line bedbodems te ervaren. De Multi Motion inlegbodem kunt u namelijk moeiteloos in elk ledikant plaatsen. Hierdoor wordt uw bed binnen een mum van tijd wel ideaal voor uw slaaphouding. Met een Multi Motion inlegbodem ervaart u nog steeds dezelfde ondersteuning aan uw slaaphouding waar de normale Multi Motion bedbodems bekend om staan. Hierdoor is de Multi Motion inlegbodem een uitstekend alternatief wanneer u niet uw complete bed wilt vervangen.

 

Functionaliteit en comfort

De Multi Motion inlegbodem belichaamt een uitstekende combinatie tussen functionaliteit en comfort. Zo heeft deze inlegbodem een hightech frame met een hoge draagkracht. Daarnaast zijn de stille en krachtige motoren van de bodem volledig geïntegreerd in het hoogwaardige frame. Hierdoor is de bedbodem volledig vrij aan de onderkant en is niets zichtbaar. Zoals u ziet is de Multi Motion inlegbodem erg functioneel. Het comfort zit in de verende latten met daarop een 7-zones mini pocketvering waar de bodem uit bestaat. Deze unieke combinatie zorgt voor de beste ondersteuning van het matras en daarmee het lichaam. Kortom, een goede bedbodem bevordert het comfort en de levensduur van uw matras.

Reviews
Gemiddelde uit 80 Reviews
8,5
8,8
8,6
8,6
Bekijk 80 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers