Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Multi Motion 1
Multi Motion 1

Multi Motion I

De Multi Motion blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires.

Functionaliteit
De Multi Motion I heeft een hightech frame met een hoge draagkracht. De stille en krachtige motoren van de bodem zijn volledig geïntegreerd in het hoogwaardige frame. Hierdoor is de bedbodem aan de onderkant volledig vrij en is niets zichtbaar.

Comfort
De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een 7-zones minipocketvering. Deze unieke, hybride combinatie van de bodem zorgt voor de beste ondersteuning van het matras en daarmee het lichaam. Een goede bedbodem bevordert het comfort en de levensduur van een matras.

Design
De Multi Motion I heeft een uniek design waarbij u met verschillende opties het bed naar uw eigen voorkeur kunt samenstellen. De sierstrip is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar. Daarnaast kunt u onder andere kiezen uit een zwart of wit hoofdbord, voetbord of voetbeugel.

 

Reviews
Gemiddelde uit 31 Reviews
8,2
8,2
8,1
8,2
Bekijk 31 Reviews

Favoriet van Marlou van Rhijn’

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten