Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Cool Duo Cover Reviews

Gemiddelde uit 149 Reviews
8,8
8,8
Terug naar Cool Duo Cover
Rob Kuipers 15-06-2020
10
10

Erg handig. Dubbel matras 1 tijk

Marjoleine La Grouw 26-05-2020
9
9

Perfecte hoes zonder dat je merkt dat er 2 aparte matrassen liggen

Harrie Lavreysen 29-04-2020
10
10

Door de duo cover voel je geen rand, had niet verwacht dat dit zo goed mogelijk was.

Stefan Hofman 18-04-2020
9
9

Heerlijk om op te slapen, fijn dat we met 2 verschillende kernen nu toch 1 geheel hebben zonder voelbare naad.

Ingrid van Caulil 19-09-2019
10
10

Je hebt niet in de gaten dat er 2 losse matrassen in de hoes zitten. De cover is van goede kwaliteit en wasbaar.

Mirella van den Heuvel 16-09-2019
10
10

Ideaal, twee matrassen, maar het voelt als één.

Marcel Cramer 13-07-2019
10
10

Door 1 hoes over 2 matrassen te hebben heb je geen vullingen nodig en blijven de matrassen goed samen liggen Perfecte oplossing

ingeborg engelberts-renckens 09-03-2019
10
10

echt prima, alsof je op 1 matras ligt ipv 2.

Anonymous
10
10

Staat netjes en ligt lekker

Anonymous
10
10

werkt prima, nauwelijks merkbaar dat het twee losse matrassen zijn.

Anonymous
8
8

Door de cover merk je helemaal niet dat het twee losse matrassen zijn.

Marlies Wolters 21-08-2020
10
10

Anonymous
4
4

Mijn man ervaart geen verschil in warmte ervaring met zn oude bed

Rianne Wouterse 27-06-2020
10
10

Bart Kruijenaar 14-04-2020
8
8

jfh Fein 05-02-2020
9
9

John Zeller 06-11-2019
7
7

ideaal bij het elektrisch omgoog doen van voeten- of hoofdeind

Laurens Prins 23-10-2019
8
8

Prijzig, maar wel handig dat we twee matrassen hebben die eruitzien als een.

gustaaf croonenborghs 09-10-2019
9
9

Henk 29-09-2019
8
8

Bart de Visser 22-08-2019
7
7

Matrassen blijven goed strak tegen elkaar aan liggen.

Dave Staring 21-08-2019
7
7

De duocover voelt comfortabel aan

Jeroen van den Berg 23-07-2019
1
1

Erg jammer dat Beter Bed alle in etappes levert en ons zo slecht informeert en het eigenlijk afdoet als je moet niet zeuren. Weet dat M-line een eigen merk is van Beter Bed, maar dit kan echt niet.

Geert Kip 17-07-2019
9
9

Voelt comfortabel

J. Post 03-07-2019
10
10

Top matras

Bos 28-05-2019
9
9

handig dat het bij elkaar blijft. toch is het vreemd dat je extra moet betalen hiervoor. het zou toch logisch klinken dat je een tweepersoonbed samen wilt houden ipv 2 aparte bedden.

Coby Remmerswaal 22-05-2019
9
9

Gevoel van 1 matras

Edo 21-05-2019
9
9

F. Vermeulen 21-05-2019
10
10

JWM Simmer 26-04-2019
7
7

Roel van der Klaauw 26-04-2019
9
9

Toine Van Loenhout 15-03-2019
8
8

Jörgen Kok 13-03-2019
10
10

PAUL GOOSSENS 14-02-2019
9
9

Paul Slot 13-02-2019
10
10

Houdt beide matrassen voortreffelijk bij elkaar.Bij

Eric Warnaar 28-01-2019
8
8

J. Engel 28-12-2018
10
10

Super praktisch

Paul Prins-Turostowski 12-12-2018
10
10

Maakt van 2 1-persoonsmatrassen een volwaardig 2-persoonsmatras: geen gleuf!

Nick De Poorter 06-12-2018
9
9

Harrie Jans 01-12-2018
8
8

Ideaal ook wanneer je het bed wilt verplaatsen

Christa Broekhuizen 25-11-2018
8
8

Herwig Van Giel 07-11-2018
10
10

goede cover houd de matrassen goed bij mekaar. Handig aan te brengen.

A Wever 28-10-2018
7
7

lastig om het bed te keren na 3 maanden

Ron Zentveldt 22-10-2018
10
10

Zorgt gewoon dat de twee enkele matrassen samensmelten tot 1.

Marcel Stijkel 23-08-2018
8
8

Frans Meines 05-06-2018
8
8

Merkt daardoor niet dat het 2 matrassen zijn. Wel molton er over heen gedaan

John Muller 05-06-2018
9
9

E van Dijkhuizen 23-05-2018
10
10

Geweldig! Mooi en comfortable

Johan Rasker 24-04-2018
10
10

Ideaal als je twee verschillende matras neemt, via de cover merk je na genoeg niet dat er een naad is.

Carin Piepers 12-04-2018
1
1

Wij wachten al bijna vier maanden op de Duo Cover!!!! Tot op heden nog niet geleverd, teleurstelling.

Sandra van Ree 08-04-2018
10
10

Topper! Dit zorgt ervoor dat wij niet merken dat wij 2 een-persoonsmatrassen hebben liggen. Als je in het midden ligt merk je daar door de duo-cover ook werkelijk niets van. Heerlijk dus!

Ilse Verhoeven 04-04-2018
9
9

E Groen 01-04-2018
10
10

ligt prima

Marcel van Schie 25-03-2018
9
9

Wiljan Ritmeester 15-03-2018
9
9

Erg fijn, je merkt niets van een ‘naad’..

A.J. van Nimwegen 21-02-2018
10
10

Prima product

Antijneke Castermans 24-01-2018
7
7

Je voelt de naad niet. Verder geen bijzondere opmerkingen.

Alie Rosier-Woudstra 10-01-2018
8
8

Adri Frijters 04-01-2018
10
10

S.P. de Vries 04-01-2018
7
7

We weten niet of dat de veroorzaker is van het transpireren

Mahmut Cevik 22-11-2017
5
5

P.R. Blokker-Kwadijk 26-10-2017
9
9

L. van den Heuvel 22-10-2017
6
6

Bert Adema 09-10-2017
8
8

E den Oudsten 04-10-2017
10
10

superfijn dat beide matrassen tegen elkaar zitten

Vincent Versteeg 30-11--0001
8
8

9

D. de Bruin 30-11--0001
10
10

Uitstekend

J.J. Mul 30-11--0001
8
8

Het lijkt net alsof de 2 matrassen 1 zijn. Alleen als je erop zou letten is er een kleine rand te voelen tussen de 2 matrassen.

Schaap 30-11--0001
10
10

Geen last van een hinderlijke spleet tussen 2 matrassen

Quirine van Lotringen 30-11--0001
8
8

Drost 30-11--0001
10
10

Vanderstraeten Ellen 30-11--0001
8
8

tussenspleet is zo niet voelbaar

Goorsenberg 30-11--0001
8
8

Rob Gouw 30-11--0001
4
4

Frank van der Horst 30-11--0001
8
8

B. van Tol 30-11--0001
10
10

Super. Je merkt helemaal niet dat er twee een persoons matrassen onder liggen.

Sanne van Dort 30-11--0001
10
10

Je hebt zo goed als geen last meer van een gleuf tussen twee matrassen.

Kets 30-11--0001
8
8

zeer goed

Blankenaauw 30-11--0001
10
10

Zeer fijne hoes om de beide matrassen heen, totaal geen naad voelbaar daardoor!

Zwagerman 30-11--0001
8
8

Houdt de matrassen goed bij elkaar

Volmer 30-11--0001
10
10

Nog geen nadelen kunnen ontdekken. Is pas erg kort in gebruik.

M. Klein 30-11--0001
10
10

W.H.W.van Troost 30-11--0001
8
8

ligt comfortabel en houd de twee matrassen goed bij elkaar

T Strating 30-11--0001
10
10

Ideaal

Sas 30-11--0001
10
10

Zalig slapen

peter edens 30-11--0001
8
8

goed

Sijm 30-11--0001
8
8

Bogisch 30-11--0001
8
8

twee matrassen voelen aan als een

Monica Hoogendam 30-11--0001
10
10

C. van der Wal 30-11--0001
8
8

prima bescherming en houdt matrassen bij elkaar

Theo van Strien 30-11--0001
10
10

De MLINE duo cover past perfect en is gemaakt van prima materiaal.

J. Bakker 30-11--0001
8
8

vanderhenst eugeen 30-11--0001
10
10

Amelie 30-11--0001
10
10

Houdt de matrassen super bij elkaar

D de Feij 30-11--0001
8
8

Anne-Marie Janssen 30-11--0001
10
10

familieT.Pebesma 30-11--0001
10
10

J. van de Velde 30-11--0001
6
6

goed

Kandelaars 30-11--0001
10
10

Perfect. 2 aaneengesloten matrassen

Martijn Blenkers 30-11--0001
2
2

Split desondanks voelbaar (alhoewel dit wel persoonlijk is, mijn vriendin heeft nergens last van)

Paul van de Rakt 30-11--0001
8
8

de twee matrassen die er in liggen, die liggen lekker strak tegen elkaar aan

Cetintas F 30-11--0001
2
2

WM Nijland 30-11--0001
10
10

Bevalt erg goed. Nauwelijks voelbaar dat het 2 losse matrassen zijn.

F.H.C.Schreuder 30-11--0001
8
8

Verder geen commentaar ik zie dit niet maar merk wel dat beide matrassen goed blijven aansluiten wat wel zo handig is.

Femke Schaefer 30-11--0001
10
10

Staes Danny 30-11--0001
10
10

J.H. Haer 30-11--0001
10
10

Chantal Langenberg 30-11--0001
8
8

Huf 30-11--0001
10
10

Perfecte uitvinding! Gewoon het idee hebben dat je op 1 matras ligt zonder extra hulpstukken. Plus dat het makkelijk afritsbaar is om het te kunnen wassen. Ook dit product voldoet weer helemaal aan onze verwachtingen.

Jacquelien Seebregts 30-11--0001
10
10

Spanjaard 30-11--0001
10
10

uitstekend

M. Been 30-11--0001
10
10

Heel prettig om geen naad in het midden van de twee matrassen te hebben.

D.A.H. Voortman 30-11--0001
10
10

Angelique van de Kamp 30-11--0001
10
10

Untied Greven 30-11--0001
10
10

michel stevers 30-11--0001
10
10

8

conny beelen 30-11--0001
8
8

Janssen 30-11--0001
6
6

Praktisch, maar relatief dun,enafzetterij dat je de gewone cover niet gratis bij krijgt of de duocover voor een faire prijs.

B. Hilberts 30-11--0001
10
10

Prima cover.

Tom Brouwers 30-11--0001
10
10

F.H. van Hechten 30-11--0001
8
8

Frank Last 30-11--0001
10
10

D.Leliveld 30-11--0001
8
8

E.J. Pinkster 30-11--0001
10
10

erg makkelijk en geen schuivende matrassen meer

C. van den Berg 30-11--0001
10
10

hermans 30-11--0001
10
10

fijne oplossing aangezien mijn partner en ik niet goed op dezelfde hardheid van matras slapen, nu 2 verschillende matrassen en toch geen vervelende spleet tussen ons

Steve 30-11--0001
10
10

De Mline duo cover zorgt voor een naadloze verbinding tussen de twee matrassen. Geen spleet of kier, ook niet wanneer je in het midden ligt. Tevens is hij makkelijk af te ritsen en te wassen.

H. van der Laak 30-11--0001
8
8

functioneert goed

Arie van Rees 30-11--0001
8
8

Overgang matrassen nauwelijks te voelen door deze cover.

Norbert Smith 30-11--0001
10
10

c meijvogel 30-11--0001
10
10

Voel helemaal geen naad

Edith van den Bergh 30-11--0001
10
10

Goede oplossing

Klappers 30-11--0001
10
10

Enige nadeel is dat het lastig is om de matrassen op te draaien in de hoes, echt een heel karwei!

P.A.Demeijer 30-11--0001
8
8

boot 30-11--0001
8
8

Onze wens was een matras van 1,60 bij 2 meter. Op advies van verkoopster zijn er 2 aparte matrassen van 80 bij 2 meter geleverd. Ons was verzekerd dat erdankzij de duocover tussen de beide matrassen geen gleuf zou ontstaan. Inmiddels is er een behoorlijke gleuf over een lengte van 40 cm ontstaan. Vervelend vinden we gezien onze wens voor 1 matras. We willen graag een oplossing hiervoor.

BOERKAMP 30-11--0001
10
10

Jammer dat hier een meerprijs voor betaald moet worden. Ik vind dat het er standaard bij zou moeten horen.

C.B.E. Broekhof 30-11--0001
8
8

Ideaal

Geertsema 30-11--0001
8
8

K.I. Gouweleeuw 30-11--0001
10
10

R. Staphorsius 30-11--0001
8
8

geen bijzonderheden.

Bart Pauwels 30-11--0001
8
8

Voelt heel zacht en aangenaam aan. Nieuwsgierig naar het ventilatievermogen, maar nu nog te vroeg om hierover iets te zeggen.

Schilders Luc 30-11--0001
10
10

heel goed

Van Lent Johan 30-11--0001
8
8

Niet op aan te merken

Martijn Baltussen 30-11--0001
10
10

onvoorstelbaar dat je de naad absoluut niet merkt

Raymond Commandeur 30-11--0001
10
10

Geen naad tussen de 2 losse matrassen dus doet wat het moet!

Luc van Damme 30-11--0001
8
8

Het MLINE Duo Cover houdt de beide matrassen goed op zijn plaats.

Berry Gerritsen 30-11--0001
10
10

Voelt alsof het een 2-persoons matras is, heel prettig.

Wouter Timmers 30-11--0001
10
10

Fantastische cover. Wij hebben beide een andere matras en door deze cover voel je geen vervelende naad in het midden. Ideaal! Wel behoorlijk aan de prijs.

Dhr.A Engel 30-11--0001
10
10

Ideale oplossing zo een duocover bij ons liggen de kinderen vaak tussen ons in de matrassen sluiten hierdoor strak aan elkaar waardoor je geen naad voelt super zijn hier erg blij mee

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers