Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Multi Motion inlegbodem (vlak) Reviews

Gemiddelde uit 84 Reviews
8,7
9,0
8,3
8,7
Terug naar Multi Motion inlegbodem (vlak)
Willemina Veerman 04-07-2019
9
9
9

Ik ben zeer tevreden over de lattenbodem.

Coby Remmerswaal 22-05-2019
9
9
9
9

Prima

Ella van Rijbroek 22-03-2019
10
10
10
10

het slaapt uitstekend, rugklachten zijn over.

Anonymous
7
6
6,5

Mike Hoogenboom 22-04-2020
9
8
8,5

Het is een bodem. Hoeveel gemak wil je hebben.

erik te winkel 05-03-2020
8
8
8

Kraakt wel

Ingrid Everink-van Dijk 26-11-2019
9
9
9
9

Kitty van Wijk 12-10-2019
8
8
9
8,3

Jan Diependaal 30-09-2019
8
8
9
8,3

Aanbevolen voor mslapers

jan amels 21-08-2019
8
8
8

sorry we hebben de bodems nog niet kunnen uitproberen,omdat mijn vrouw haar enkel op drie plaatsen heeft gebroken en al bijna zeven weken in het gips zit.We slapen daarom nood gedwongen beneden.Dit geldt uiteraard ook voor de matrassen.Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit ,product beoordelings mailtje over zes weken mij nog maals te sturen.Hartelijk dank hiervoor

Loes van Beers 16-06-2019
7
9
8
8

Het verschonen van de bedden is zwaar door de stugge zware matrassen

Rene Esser 04-03-2019
8
8
8

Nvt

J Giepmans 20-11-2018
8
8
8
8

Wim Beijer 11-11-2018
10
10
10
10

prima!

Daniel Knegt 27-09-2018
7
7
7
7

Marcel Stijkel 23-08-2018
7
8
7
7,3

Pieter Oostrom 20-06-2018
9
9
9
9

Wim Engel 19-05-2018
10
10
10
10

????

E.J Kalkman 16-05-2018
7
7
7
7

J. Koopman 15-04-2018
8
8
8
8

Maken nog weinig gebruik vd mogelijkheden. Vind het heerlijk om het voeteneind iets te verhogen, maar bij zijligging is het minder prettig.

Maria 13-04-2018
8
8
8
8

Ronald Bruinstroop 08-04-2018
9
9
9
9

Ilse Verhoeven 04-04-2018
9
9

G.J. Polman 18-03-2018
9
9
9
9

handig in gebruik

Eddy Kamphuis 12-11-2017
9
9
9
9

Karin Wainscott 10-11-2017
10
10
10
10

Goed.

Donny Baegen 27-10-2017
10
10
10
10

Kees DUIJNHOUWER 18-10-2017
10
10
10
10

Fam. Verburg 27-09-2017
10
10
10
10

Bijzonder mooi design en veel belangrjker : biedt een goede, comfortabele basis voor het M Line matras. Prettig geveerd en goed ventilerend.

P J M Witte 14-09-2017
8
8
8
8

Geen

l.van den Nieuwenhof 30-11--0001
10
10
10
10

helemaal tevreden

Claes 30-11--0001
10
10
10
10

Paste niet zomaar. Heb bestaande ondersteuning moeten uitslijpen omdat het elektrisch aansturingsgedeelte tegen die ondersteuning zat waardoor het hoofd-deel niet volledig plat kon.

Gerard J 30-11--0001
6
8
6
6,7

Nieuwdorp 30-11--0001
8
8
8
8

J.J. Verheij 30-11--0001
10
10
10
10

De variatie in de ligstanden is opvallend groot

R. van Garderen 30-11--0001
8
6
8
7,3

stolk 30-11--0001
8
8
8
8

Plevier 30-11--0001
10
10
10
10

Mooi en goed afgewerkte bodem waarbij motoren volledig binnen het frame geïntegreerd zijn.

Marc Koster 30-11--0001
10
10
10
10

J.Goedhart 30-11--0001
8
8
8
8

J. W.A. Hoogstraaten 30-11--0001
8
10
8
8,7

Het voordeel is tevens nadeel: de bodem is een stuk hoger dan een gewone lattenbodem, waardoor het geheel (inclusief extra hoge matras) op een hoger niveau komt dan normaal.

max thijs van der meulen 30-11--0001
10
10
10
10

zeker in combinatie met het anti slip systeem blijft het matras goed liggen

G. Meijer 30-11--0001
8
8
8
8

P. van der Vlist 30-11--0001
10
10
10
10

het maakt het bed compleet

A. de Jong 30-11--0001
10
10
10
10

Modern en ligt goed

Stefan de Veer 30-11--0001
8
8
8
8

Splinter 30-11--0001
10
10
10
10

de Boer 30-11--0001
10
10
10
10

O wat slapen wij heerlijk relaxed echt een wereld van verschil met een lattenbodem sinds wij gebruik maken van de Multi Motion inlegbodems.

Longueville Annick 30-11--0001
8
8
8
8

Wij zijn zeer tevreden met de inlegbodem, vooral in combinatie met een zeer goede matras is comfort verzekerd.

Koelewijn 30-11--0001
10
10
10
10

Cetintas F 30-11--0001
6
6
6
6

A. Boon 30-11--0001
10
10
10
10

Prima product, spijtig dat leverancier De Zeehoek na drie weken nog geen oplossing geboden heeft voor het niet passen (hoogte) van de combinatie in de Auping Auronde terwijl tijdens de verkoop aangegeven is dat dit kon en de matrassen goed vast zouden liggen in de bedbak.

de Graaf 30-11--0001
8
10
8
8,7

uitstekend

Ponsioen - van den Maagdenberg 30-11--0001
10
10
10
10

j ten hacken 30-11--0001
8
8
8
8

Idem.

Carati 30-11--0001
10
8
10
9,3

Over het algemeen heel tevreden, maar er lijkt een kleine vertraging te zitten tussen het omhoog gaan van de beide delen. Dat is wrs omdat de motor is doorgelinkt, maar het betekent dus dat in het midden van het bed liggen niet echt lekker ligt, als ik de beenstand bv een heel klein beetje omhoog zet, omdat mijn rechtse matras eerder omhoog gaat dan de linkse en dat trekt wel bij, maar dat eerste stukje lig je dus schuin. Bij het hoofdeind lijkt het net andersom te gaan (links iets eerder dan rechts)

L.N.J. Goeken 30-11--0001
10
10
10
10

Wij hadden hiervoor een duur merk maar deze maakte veel geluid en soms wat schokkerig.

P.W.C. Otgens 30-11--0001
10
10
10
10

Na 25 jaar op een waterbed geslapen te hebben, is een geweldige nieuwe ervaring en zijn we zeer tevreden!!

Sander van Mook 30-11--0001
4
8
4
5,3

F van Honk 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer tevreden.

K. de Wit 30-11--0001
6
6
6
6

Bij geboortedatum verkeerde jaar ingevuld. 2015 moet 1949 zijn.

M SPIJKERMAN 30-11--0001
8
8
8
8

J Horsch 30-11--0001
8
8
8
8

J.Smid 30-11--0001
10
10
10
10

Anonymous
10
8
10
9,3

Ik vind het nog te vroeg om nu al een goed oordeel te geven. Maar tot op heden ben ik tevreden.Alleen vind ik het jammer dat het hoofdeind zo hoog gaat, als ik de benen nog wat hoger wil hebben. Dit kan niet apart van elkaar ???

DE HAES CHRIS 30-11--0001
6
10
6
7,3

Motor hangt voor beide bodems langs dezelfde kant waardoor de kabel van het bedieningskastje langs 1 kant veel te kort is.

Frank Last 30-11--0001
10
10
10
10

M.A.H. Kok-Reverda 30-11--0001
10
10
10
10

Helaas hebben we geen 2.10 m lang bed gekocht maar 2.00 m

Nieuwenhuis 30-11--0001
8
8
8
8

De leverancier komt nog weer langs omdat hij niet helemaal vlak ligt

J.H. Roos 30-11--0001
10
10
10
10

De Multi Motion inlegbodem voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

L.E. Frank - van Sluijs 30-11--0001
10
10
10
10

Jammer dat we de bodem nu al horen kraken/piepen. na 1 maand en dat de matras naar het voeteneind schuift wanneer je het hoofdeind omhoog doet. Dit was in de winkel niet en we hoefsen dan ook geen voeteneind te kopen!

Evert Jan Looise 30-11--0001
10
10
10
10

Goed

Ausma 30-11--0001
10
10
10
10

D Verstraeten 30-11--0001
10
10
10
10

De inlegbodem geeft meer comfort dan een gewone lattenbodem.

P.A.Demeijer 30-11--0001
8
8
8
8

Buiten het erop slapen nog geen gebruik gemaakt van de overige mogelijkheden.

G. Westra 30-11--0001
10
10
10
10

Prima

A. Schuilwerve 30-11--0001
10
10
10
10

De bodems doen hun werk goed. Zijn keurig afgewerkt met kleine draadloze motor. Met de daarin verwerkte vering prima bodems voor deze matrassen. Afstandsbediening werkt ook uitstekend. De bodems staan onafhankelijk van het ledikant op eigen poten.

Charles Verbruggen 30-11--0001
10
8
10
9,3

Prima, gemakkelijk in te stellen, enkel spijtig dat men indien voeteindeomhoog staat men hier niet mag op gaan zitten wegens beschadiging aan het systeem .

verheijden 30-11--0001
10
10
10
10

Goed

Christy Rijser 30-11--0001
10
10
10
10

blij mee

h.schuiling 30-11--0001
10
10
10
10

Prima

mario van poecke 30-11--0001
10
10
10
10

van Loon 30-11--0001
10
10
10
10

Bank 30-11--0001
8
8
8
8

Goede bodem, erg makkelijk bedienbaar met de draadloze bediening.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers